Hodžaj: Dogovoriće se Tači i Haradinaj pre Berlina

Autor: Tanjug

Vesti

17.04.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik kosovskog premijera Enver Hodžaj uveren je da će predsednik i premijer privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, uskladiti stavove pre odlaska u Berlin, 29. aprila, prenela je RTK.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj/Hašim Tači

Haradinaj je ranije pozvao Tačija da se usaglase o temama predstojećeg razgovora sprsko-albanske delegacije, koji su inicirali nemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsednik Emanuel Makron, ali se Tači za sada nije odazvao na poziv. 

- Nije dobro ako postoje različiti stavovi u delegaciji, ali sam uveren da će stavovi biti usklađeni. Dijalog je u interesu Kosova, ako želimo da završimo proces izgradnje države. Na takvim sastancima ne može biti velike razlike u mišljenju - rekao je Hodžaj. 


Skup u Berlinu na koji su pozvani predsednik i premijer Srbije, Aleksandar Vučić i Ana Brnabić, predsednik i premijer Albanije, Iljir Meta i Edi Rama i predstavnici privremenih prištinskih institucija, Tači i Haradinaj, biće održan 29. aprila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading