PEŠICE DO BEOGRADA: Srbi s Kosmeta u petak stižu na miting SNS

Autor:

Vesti

16.04.2019

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa Srba sa Kosova i Metohije koja se u petak uputila peške ka Beogradu kako bi 19. aprila prisustvovala skupu u okviru kampanje "Budućnost Srbije" juče je stigla do Ljiga i krenula ka Lajkovcu.

RepublikaFoto: Tanjug
Daju podršku predsedniku: Srbi sa Kim

- Dolazak naših sugrađana pešice sa Kosova i Metohije ukazuje da će biti masivan odziv građana Srbije koji dolaze ne samo da podrže predsednika već i da ukažu da nema povratka u prošlost kada je budućnost bila neizvesna, a samo korist manjine izvestan. Siguran sam da nove fabrike, infrastruktura, novi zdravstveni objekti jesu ono što je Srbija izabrala - ocenio je Filip Radović, direktor Agencije za zaštitu životne sredine.

Podsetimo, u petak je iz Leposavića krenulo 27 Srba, a do sada su prošli kroz Rašku, Ušće, Kraljevo, Mrčajevce i Preljinu, gde su ih dočekivali građani kako bi im pružili podršku u ovom poduhvatu.

Čitavim putem nose transparent sa porukom "Srbi sa KiM za Srbiju i Vučića", a predsednik Srbije poručio je da će ljude koji pešače od petka pozvati na binu da pozdrave okupljene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Mila

16.04.2019 18:08

Srbi sa Kosova podržavaju Vučića i zalažu se za pristojnu i normalnu Srbiju.

Nena

16.04.2019 18:09

Ovo je samo dokaz kolilo nas predsednik pomaze narodu na KiM. Zbog toga ga ljidi vole i podrzavaju. Oni znaju da Vucic nikada od njih nece odustati.

Davor

16.04.2019 18:10

Svaka čast, podrška za ove hrabre ljude.

Natasa

16.04.2019 18:29

Verujemo da ce se sve resiti.