Ministar Knežević sa radnicima Goše

Autor: Tanjugž

Vesti

28.08.2017

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar privrede Goran Knežević primio je danas radnike i rukovodstvo Fabrike šinskih vozila "Goša" kako bi se pronašlo rešenje za probleme u koje je zapala ta kompanija.

RepublikaFoto: Tanjug
Ministar Goran Knežević sa radnicima Goše razmatra moguća rešenja problema

Ministar privrede u petak je dobio dopis zaposlenih i rukovodstva u kome su zatražili sastanak i naveli da im nije cilj da razgovaraju o politici, već o očuvanju rada fabrike.

- Drago mi je da su i radnici i rukovodstvo fabrike spremni da sednemo za sto i zajedno razmotrimo trenutno stanje i moguća rešenja. Ponavljam, za konstruktivan razgovor, vrata Ministarstva su radnicima "Goše" uvek otvorena - poručio je ministar Knežević.

Zbog teškog položaja zaposlenih u ovoj privatnoj firmi u vlasništvu "Lisnart holding limiteda", sa sedištem na Kipru, država je, ističe ministar, spremna da razmotri sve dodatne mogućnosti da pomogne radnicima, iako je, kaže, država do sada već uradila i više od onoga što je mogla.

Država do sada obezbedila jednokratnu novčanu pomoć radnicima, overu knjižica, ponudu za drugi posao, reprogramiranje obaveza koje imaju prema državi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading