Vulin poručio Mađarima: Sergej Trifunović nije Srbija

Autor: Tanjug

Vesti

13.04.2019

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin, ocenio je danas da je lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović uvredama na račun Mađara, na današnjem protestu "Jedan od pet miliona", uputio opasan poziv na međunacionalnu mržnju.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

- Zgađen sam uvredama koje je Trifunović uputio prema našim džavljanima mađarske nacionalnosti. Predstavljati rođene državljane Srbije, Mađare, kao nekog ko je naseljen i ko je stranac, i ko je pretnja, uvreda je za sve ljude koji žive u Srbiji, ali i opasan poziv na međunacionalnu mržnju - saopštio je Vulin.

On je naglasio da zna da ni jedan Srbin ne misli kao Trifunović.

- Nadam se da niko spolja neće pokušati da prikaže Trifunovića kao glas Srbije, kao opravdanje za napade na Srbiju i sve Srbe - rekao je Vulin.


- Drage moje mađarske komšije, nemojte nikada ni da pomislite da je Trifunović Srbija - poručio je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Nikoletka

13.04.2019 19:56

Svet je razuman da vidi i shvati da Srbija kija ide napred,radi i gradi nije ona koju prezentuje Sergej,ta njegova je nedodjija.

Lela

13.04.2019 20:15

Naravno, takav covek ne predstavlja Srbiju! Madjari su nasi prijatelji, kao i svi narodi koji zive u nasoj zemlji, a i sire...

Maja

13.04.2019 20:27

Niti pameti niti mudrosti. Samo stete.

Radenko

13.04.2019 20:35

Sergeje, sramoto naše prelepe Srbije.