"Stidimo se Trifunovićeve mržnje"

Autor: Tanjug

Vesti

13.04.2019

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista Vojvodine Bojan Torbica najoštrije je danas osudio obraćanje predsednika PSG Sergeja Trifunovića učesnicima protesta u Beogradu, navodeći da "Mađari u Srbiji nisu nikome ni pretnja, ni smetnja", i da Trifunbović "nije govorio u ime građana Srbije".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nalupetao se: Sergej Trifunović

- Narod odlazi, a Vučić naseljava Arape, Mađare... - poručio je danas, ižmeđu ostalog Trifunović, tokom govora na protestu ispred Skupštine Srbije u Beogradu.

- Svi članovi Pokreta socijalista poručuju Mađarima, našim komšijama, ljudima sa kojima ponosno i u miru živimo i delimo Srbiju, našu zajedničku otadžbinu, da se stidimo mržnje i gadosti koje je Sergej Trifunović izgovorio - naveo je Torbica u saopštenju. 

Kako je istakao, "Mađare niko ne može da naseljava u njihovu otadžbinu sa nekim izmišljenim Arapima".


- Mađari u Srbiji nisu nikome ni pretnja, ni smetnja. Stidimo se Trifunovićeve mržnje i gluposti. Trifunović nije govorio u ime Srba i srećom po sve građane Srbije nikada i neće - poručio je predsednik Pokrajinskog odbora PS Vojvodine i narodni poslanik Torbica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Milana

13.04.2019 18:25

Trifunović nije sposoban da se bavi politikom, pun je mržnje.

Jelena

13.04.2019 18:48

Da ima imalo mozga stideo bi se svojih izgovorenih izjava... Trifunovicu, Djilas ti je dao pogresan tekst, danas si rasterao i one sto su na prethodnim protestima trcali za vama...

Miki

13.04.2019 18:50

Trifunovic nije za politiku , jer nema moc rasudjivanja potreban za vazna drustvena pitanja, a mrznja koju u sebi nosi, jos vise muti njegov um.

dule

13.04.2019 19:15

Sergej lupeta, ne obraćajte na njega pažnju.