To je njegov način: Brnabićeva prokomentarisala Vulinovu odluku da počne štrajk glađu

Autor: Republika

Vesti

11.04.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas, povodom odluke ministra odbrane Aleksandra Vulina da zbog nasilja lidera SzS otpočne štrajk glađu, da je nasilje zahvaljući tom delu opozicije u Srbiji eskaliralo i da je to Vulinov način da se protiv toga bori.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ana Brnabić

- Svako ima svoj način. Nasilje je u Srbiji eskaliralo, izazvano apsolutno i nedvosmisleno zahvaljujući delu opozicije oko Saveza za Srbiju - rekla je premijerka srpskim novinarima u Dubrovniku.

Ona je rekla da za upad lidera SzS u RTS, pokušaj da nasilno uđu u Skupštinu grada i najbrutalnije uvrede i omalovažavanja koja već godinu dana upućuju, i to pre svega ženama, ne može da kaže ništa drugo osim da je to - nasilje.

Svako od nas mora da razmisli kako će odgovoriti na to, kako će reagovati i kako kao društvo možemo da stanemo na put tom nasilju , zaključila je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading