Mamić poručio da mu je Vučić simpatičan i da će uskoro doći u Srbiju

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

10.04.2019

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši izvršni predsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić izjavio je da je susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Mostaru bio slučajan, veoma simpatičan i da mu je rekao da će rado doći u Srbiju, čim, mu to okolnosti dopuste.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zdravko Mamić

On je za medije rekao da je i ranije govorio koliko ceni Vučića, a da je sada imao priliku da ga upozna i da ima utisak da je susret bio srdačan.

Prema njegovim rečima, do susreta je došlo tako što je sa prijateljima krenuo na sajam u Mostaru, ne znajući da je Vučić tamo, te da je u velikoj gužvi video srpskog predsednika.

- Rekao sam malo glasnije drugarima, čekajte, želim da pozdravim svog velikog rivala - navijača Crvene Zvezde . Vučić me je čuo, pogledao me je, nasmejao se i članovi njegove delegacije su se zaustavili -  rekao je Mamić.

On je dodao da ga je Vučić pitao kako je, kako se oseća i kada će posetiti Srbiju, dodajući da je uvek dobrodošao u Srbiju.

- Zahvalio sam mu se, rekao sam mu da cu rado doći u Srbiju među prijatelje, čim mi to okolnosti budu dozvolile. Čestitao mi je na svim fudbalskim ostvarenjima. Na kraju mi je poželeo svako dobro u životu -  rekao je Mamić.

Zdravko Mamić je, inače, u Hrvatskoj nepravosnažno osuđen na 6,5 godina zatvora zbog navodnog izvlačenja novca iz FK Dinama, a uoči izricanja presude on se sklonio u BiH, u Međugorje, kod Mostara.

Mediji u regionu preneli su u utorak vest o susretu Mamića i Vučića na mostarskom sajmu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading