Opozicija odbija da govori za Srpski telegraf! Kukaju da nemaju pristup medijima, a ne daju izjave

Autor:

Vesti

10.04.2019

05:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić kukaju na sve strane kako nemaju pristup medijima i da novinari ne žele da čuju njihove stavove. Međutim, novinari Srpskog telegrafa redovno su zvali vođe protesta, ali je odgovor uvek bio isti, a to je da za Vučićeve tabloide ne daju izjave.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Lideri opozivije i vođe protesta

Umesto odgovora, na račun novinara i urednika upućuju se najbrutalnije pretnje i uvrede, u kojima se posebno istakao Sergej Trifunović rekavši da su novinarke "kurve".

BEZ DRUGE STRANE

Vrhunac licemerja pokazao je lider Saveza za Srbiju i šef Dveri Boško Obradović, koji se na Tviteru požalio kako ga niko od medija ne zove za izjavu, a istina je da mesecima odbija da razgovara sa novinarima našeg lista.

- Juče sam bio udarna vest na svim režimskim televizijama, a danas se našao na svim naslovnim stranama režimskih dnevnih listova. Svi su izneli najcrnje klevete o meni i laži o onome što se juče desilo. Mislite da me pozvao jedan njihov novinar da omogući da se čuje druga strana?! - upitao je Obradović nakon pokušaja upada u Gradsku skupštinu.

 

 

NEISTINA

  • Boško, Đilas i Vuk tvrde da ih novinari ne zovu i da nemaju priliku da iznesu svoje stavove 

ISTINA

  • Novinari Srpskog telegrafa zvali lidere SZS, svi do jednog odbili da odgovore na naša pitanja 

Istine radi, Obradovića smo na broj poznat redakciji pozvali još jednom kako bismo ga upitali koji su planovi za proteste zakazane, 13. aprila, i po čemu će biti drugačiji u odnosu na prethodne.

- Ovo je bio Obradovićev broj, Jelena ovde, iz medijske službe Dveri. Trenutno je kod mene kao službeni, ali možete da pitate, ja prosleđujem sve - poručila je ljubazna gospođa.

Đilas: Ne vidim smisao!

Ništa drugačije nije se postavio ni Dragan Đilas kada su naši novinari kontaktirali sa njim.
- Hvala vam, ali zaista ne vidim smisao da učestvujem u tekstovima koji se pripremaju u kabinetu predsednika. Vama želim svako dobro - jedna je od poruka koju je Đilas poslao.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Vuk Jeremić

Jeremić: Ništa lično, ne zamerite!

Što se tiče lidera Narodne stranke Vuka Jeremića, naša novinarka je na jednom od događaja koje je on organizovao prišla i upitala ga za izjavu, nakon čega je on odgovorio:

- Znate da ne dajem izjave za Srpski telegraf, ništa lično, ne zamerite!

NEPODOBNI MEDIJI

Na naše pitanje o planovima za 13. april, pomenuta Jelena iz medijske službe Dveri odgovara:

- Pa on se (Obradović) inače žali da ga ne pitaju mediji, a sad, ne znam da li Srpski telegraf baš smatra medijima, ali mogu da ga pitam i to.

Odgovor Obradovića nam, naravno, nije stigao.

Istim povodom kontaktirali smo i sa liderom Levice Srbije Borkom Stefanovićem.

Mirno je saslušao pitanje, a onda poručio:

- Mi ne komentarišemo i ne dajemo odgovore na pitanja iz Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (55)

Loading
Nadja

10.04.2019 06:35

Razgovarali bi oni kada bi imali sta da kazu. Lakse je praviti nerede i unistavati, ta slika govori vise od reci.

Bojana

10.04.2019 06:37

Ma njima je samo lakse da kukaju, a za 95 odsto pomenutih stvari nemaju osnova nego zele da izazovu sazaljenje i da ispadnu zrtve.

jana

10.04.2019 06:37

Dela predstavnika opozicije govore više od reči...

marko

10.04.2019 06:53

Rade i pričaju ono što im odgovara. To je sve jasnije, o čemu govore rezultati istraživanja o njihovoj popularnosti u narodu koja je u stalnom padu.