"Smena Todosijevića je pritisak na Srbe sa Kosmeta!"

Autor: Tanjug

Vesti

09.04.2019

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista, saopštila je povodom smene Ivana Todosijevića, da se nastavljaju pritisci albanskih lidera na srpski narod i ovu stranku.

RepublikaFoto: twitter.com/Insajder_net
Foto: Ilustracija

- Odlukom da se zbog izrečene istine smeni ministar Ivan Todosijević je najbolji dokaz da Priština nije spremna da se suoči sa prošlošću, ali i sa odlučnošću članova Srpske liste da uvek i na svakom mestu brane srpski nacionalne interese, i podsećaju na stradanje srpskog naroda. Napadi na člana predsedništva Srpske liste Ivana Todosijevića, kao između ostalog i na Vesnu Mikić i Nenada Rikala, pokazuju nažalost i spremnost pojedinaca iz redova našeg naroda da zarad šake evra izdaju svoj narod i potkazuju najbolje među sobom - navodi Srpska lista.

- Istina, nas bi više zabrinulo da naše predstavnike u Prištini tapšu po ramenu, nego što ih zbog vernosti prema svom narodu i svojoj državi smenjuju. Podsećamo međunarodnu zajednicu da su ove smene članova Srpske liste primer etničke netrpeljivosti, kršenja ljudsih prava i uvođenje verbalnog delikta, kao i pokušaj da se umesto legalnih srpskih predstavnika iza kojih stoje skoro svi Srbi na Kosmetu imenuju poslušnici koje je naš narod već prozvao pravim imenom - "privatni Srbi kosovskih Albanaca" - navodi se u saopštenju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading