Stefanović se sastao sa Mondolonijem

Autor:

Vesti

08.04.2019

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Republike Francuske Frederikom Mondolonijem o nastavku saradnje policija dveju zemalja, pre svega u borbi protiv organizovanog kriminala, terorizma i ilegalnih migracija.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Glavna tema sastanka kriminal, terorizam i migranti

Stefanović i Mondoloni ocenili su da je saradnja dve policije dobra i dogovorili dalje konkretne modalitete njenog unapređenja, posebno u oblasti zaštite granica, ali i kroz zajedničke obuke specijalnih jedinica. 

Tema razgovora bile su i zajedničke obuke pripadnika jedinica žandarmerije dveju zemalja, a ministar je ocenio da bi razmena iskustava profesionalaca ove dve jedinice doprinela efikasnijem suprotstavljanju potencijalnim bezbednosnim rizicima.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
rina

08.04.2019 11:42

Vazna je saradnja i podrska dveju zemalja, pogotovo kad se radi o krupnijim problemima!

Sara

08.04.2019 11:49

Saradnja u oblasti bezbednosti veoma je znacajna.

Nemanja

08.04.2019 11:52

Velika cast je imati ovako dobrog saveznika u borbi protiv kriminala.

nikica

08.04.2019 12:30

Ovaj sastanak nam govori da Evropa ozbiljno racuna na nas u svim sferama,jako smo im bitni u borbi protiv kriminala jer itekako imamo mogucnosti i znanja,,,