"Ponoš je milošću NATO postao načelnik Generalštaba - ne bi trebalo da priča o moralu i patriotizmu"

Autor: Tanjug

Vesti

07.04.2019

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zdravko Ponoš ne zna ništa o moralu, a još manje o patriotizmu", poručio je večeras Pokret socijalista, povodom izjave potpredsednika Narodne stranke u Žagubici da je ministar odbrane Aleksandar Vulin "priznao da ne poznaje granice Srbije" tvrdnjom da se zalaže za razgraničenje sa kosovskim Albancima.

RepublikaFoto: Tanjug/prinstcreen
Ponoš i Jeremić

- Čovek koji je za vreme rata napustio svoj rodni Knin da bi se krio u Beogradu ne zna ništa o moralu, a još manje o patriotizmu. Oficir koji je rat proveo stičućii diplome umesto da, kao oficir, brani Srbe, ne treba da priča o drugima - ističe u saopštenju PS.

PS navodi da je Ponoš prvi načelnik Generalštaba koji nije imao višu komandnu dužnost od komandira voda, ali je "milošću NATO oficira stao na čelo vojske".

Pre i posle njega, dolazili su ratni komandanti brigada i armija, a on je bio samo mirnodopski komandir voda, konstatuje PS.


- General koji je uveo NATO u prostorije Ministarstva odbrane bi pre trebao da odgovara za izdaju, nego da deli lekcije. Jeremić zna zašto ga plaća hiljadama evra, baš kao što je Patrik Ho znao zašto Pozderčevom unuku daje milione evra - navodi PS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading