Petronijević: Siguran sam da će pristojna Srbija stati na put troglavom čudovištu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.04.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Veća Škupštine grada Dragomir Petronijević rekao je nakon vešala, barikada na ulicama, pretnji, nasilja nad ženama, upada u zgradu RTS-a, blokade Predsedništva i Skupštine grada, i bezbroj drugih ispada, fašistički lider Boško Obradović i lopovi Ðilas i Jeremić opet divljaju po Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Kancelarija za mlade, Grad Beograd
Dragomir Petronijević

Petronijević je u izjavi za medije rekao da su nakon Jeremićeve najave "radikalizacije" protesta opozicije, danas ponovo uništavali prestonicu, lomili zaštitne ograde, saobraćajne znakove, uništavali mašine i tek završene radove. 

On je istakao da su nastavili da rade ono što su činili i dok su bili na vlasti, nastavili su da gaze pošten rad i prave štetu svim našim sugrađanima. 

- Lopovski savez je danas u svom destruktivnom i nasilnom ponašanjem pojačan Brankom Miljušem i bivšim gradskim menadžerom Aleksandrom Bjelićem, koji je pred sudom zbog milionske pljačke građana tokom rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra - napomenuo je Petronijević.

On je poručio da se ne može Srbija voditi sa testerama u ruci, ogromnom mržnjom prema sopstvenom gradu i ogromnom pohlepom ka novcu. 

- Nije Srbija zemlja probisveta, nekulture i divljaštva.  Siguran sam da će pristojna Srbija stati na put troglavom čudovištu koje ne želi bolju budućnost naše zemlje - zaključio je Petronijević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marija

06.04.2019 21:13

Oni nemaju sta da ponude gradjanima Srbije oni su sada pokazali sta mogu i sta znaju a to je razaranje i unistavanje Srbije to je jedino sta znaju.

Tresimesi1

06.04.2019 21:25

Srbija ne sme da dozvoli da se u njoj razmnožavaju i rastu izdajnici i ljudske ljige.

mile

07.04.2019 07:59

Pristojna Srbija je uz Vucica koji svojim radom, zalaganjem i delima zeli dobro nasoj zemlji i narodu.