Marković: Ðilas mrzi Beograd

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.04.2019

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković reagovao je večeras na uništavanje tek rekonstruisanog Trga Republike koje su, kako je rekao, "učinili huligani predvođeni Draganom Ðilasom".

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Marković

- Ako se neko i pitao zašto je Ðilas zadužio i uništavao Beograd dok je bio gradonačelnik, večeras smo dobili odgovor. Taj lopov i tajkun jednostavno mrzi Beograd. Uništavati tek završene radove na Trgu Republike - istakao je Marković.

Prema njegovim rečima, lomiti kocke, rušiti zaštitne ograde i uništavati mašine mogu samo ljudi koji mrze grad, te dodaje da je Ðilas večeras nastavio uništavanje Beograda koje je započeo dok je bio gradonačelnik kada je zadužio grad za 1.2 milijarde evra.

- Večeras su sa Ðilasom Beograd uništavali Aleksandar Bjelić bivši gradski menadžer koji odgovara pred Specijalnim sudom za krađu od šest miliona evra zbog krađe na rekonstrukciji Bulevara kralja Aleksandra i Branko Miljuš, bivši direktor Ðilasove i Miškovićeve firme. Vreme je da država konačno stane na put ovim nasilnicima - zaključio je Markovć.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Nikoletka

06.04.2019 19:50

Đilas ni samog sebe ne moze da podnese.

Zoran

06.04.2019 19:52

Pa onda jednostavno ode iz Srbije, nikome neće nedostajati.

markopetrovic

06.04.2019 20:07

Ponsanje je krajnje ne demokratski vodi ka hiliganstvu i nasilju

Luka

06.04.2019 20:18

to se i vidi iz primera kako se ponasa prema Beogradu i Beogradjanima.