"Điki, vrati pare"! "Boško, Gocu ti nećemo oprostiti": Evo kakav je doček Željko Mitrović spremio za lidere opozicije

Autor: Tanjug

Vesti

06.04.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas popodne ispred Pink televizije, koja je označena kao cilj današnjeg protesta "1od 5 miliona", u toku je "žurka", kojom menadžment i zaposleni nameravaju da "dočekaju" učesnike protesta. Zaposleni, ispred samog ulaza u zgradu, plešu uz hitove svetske dens scene.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
TV Pink

Vlasnik Pinka Željko Mitrović, kako javlja reporter Tanjuga, lično pušta muziku na prvom spratu zgrade. 

Pre početka "žurke" ispred televizije pojavili su se lideri Saveza za Srbiju i položili "venac" na kojem je pisalo "Obećavamo saznaćemo ko te nanišanio spotom na Pinku", uz fotografiju Olivera Ivanovića. 

Venac su nosili Dragan Ðilas, Borko Stefanović i Vuk Jeremić, a iza njih su išli Boško obradović, Janko Veselinović i Zoran Lutovac.

Oni su ostavili venac i udaljili se automobilima.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Lideri opozicije ispred Pinka

 

Nakon njihovog odlaska, predsednik Udruženja nestalih i kidnapovanih sa Kosova i Metohije, Simo Spasić prekrio je venac transparentom na kojem piše "Režim DS, DSS, i DOS-a oslobodio 2108 šiptarskih terorista".


I na zgradi TV Pink okačeni su transparentni sa natpisima: "Ðiki, vrati nam pare", "Nikad više Goca Uzelac", "Boško, Gocu ti nećemo oprostiti" i veliki ljubičasti transparent na kome piše "Stop nasilju, samo ljubav".

 

 

 

Svi transparentni su potpisani sa "radnici Pinka".
 

 

Ispred samog ulaza u TV Pink u međuvremenu su postavljeni stolovi sa osveženjem u raznobojnim plastičnim čašama i bezalkoholna pića.

Ispred televizije je i dalje i Simo Spasić, ispred velikog transparenta na kojem piše "#1od 5miliona i Savez za Srbiju, bivši DOS-ovski režim, pučem i građanskim protestom žele da dođu na vlast".

S druge strane transparenta piše "DS, DSS i DOS-ovski režim su zavili u crno porodice Srba sa Kosova. Oslobodili su 2.108 terorista".
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Vera

06.04.2019 16:31

Svaka mu čast na ideji.

Ana

06.04.2019 18:32

Od opozicije ni traga ni glasa

Luka

06.04.2019 19:42

Ali da su se uplasili mitrovica, pa stvarno su seka perse, mukice jedne.

Lavica

06.04.2019 19:44

Mlakonje, kukavice, lazovi, spletkarosi, ni m od muskarca nemaju!