"Stefanović zbog napada treba da bude u zatvoru"

Autor: Tanjug

Vesti

06.04.2019

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Tanja Popović osudila je incident u kome je jedan od lidera Obradovićevog saveza Borko Stefanović udario članicu opštinskog veća gradske opštine Voždovac Ivanu Tomić.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nije ustuknula pred siledžijama: Tanja Popović

- Snimak na kome se vidi kako Borko Stefanović brutalno udara Ivanu Tomić koja zbog toga pada niz stepenice samo pokazuje kakva je politika Obradovićevih fašista koji su pre dva dana pokušali da upadnu u Skupštinu grada Beograda i da linčuju zaposlene - rekla je Tanja Popović.

Kako je navela u saopštenju dostavljenom medijima, Borko Stefanović, Nikola Jovanović i Marko Bastać predvođeni "fašistom Boškom Obradovićem" napadali su pre dva dana žene, vređali ih, nazivali najgorim imenima, a kada je jedna žena pala u nesvest skandirali su: "onesvesti se". 

 

 

- Sada vidimo da je Borko Stefanović brutalno gurnuo Ivanu Tomić niz stepenice. To što su ovi nasilnici i huligani radili pre dva dana u Skupštini grada samo potvrđuje da je njihova politika nasilje prema svima koji misle drugačije. Prema ženama, političkim protivnicima i novinarima. Svako ko misli slobodno protivnik je Obradovića i njegovih fašista - kazala je Popović i pozvala državu da se u skladu sa zakonom obračuna sa nasilnicima, koji su, kako je navela, pretili silovanjem Ani Brnabić, tukli novinarke Gordanu Uzelac i Maju Dragović...

- Borko Stefanović zbog ovoga treba da bude u zatvoru - poručila je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mira

06.04.2019 15:31

Niko ne sme da napada zene i ostane ne kaznjen!

Nebojša

06.04.2019 16:54

Ma pala žena od gladi. Zaboravili da joj daju sendvič tog dana.

Luka

06.04.2019 19:46

Svako ko napada drzavne sluzbenike lomi drzavnu imovinu, upada u drzavne institucije mora biti kaznjen i tacka, nasilje mora da se skloni sa ulica