(VIDEO) Ispovest žene koja se onesvestila tokom napada SzS: Obradović mi je pokazivao srednji prst, gurao me je dok nisam ostala bez daha i pala

Autor: Informer, Republika

Vesti

05.04.2019

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Saveta za rodnu ravnopravnost Svetlana Tišljarić završila je juče u Urgentnom centru, nakon što su je ispred Skupštine grada Beograda pristalice Saveza za Srbiju gurale, dok nije ostala bez vazduha i onesvestila se.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Lekari ukazuju pomoć Svetlani Tišljarić

Kako kaže, bilo joj je upućeno mnogo ružnih reči, pre svega da se folira. Lekarski izveštaj ima, ali kaže da ne želi da se pravda Bošku Obradoviću.

- Upućeno mi je mnogo ružnih reči – kaže Tišljarićeva, dodajući da okupljeni nisu dozvolili ni da ambulantna kola priđu dvoru. Ističe da ima izveštaj lekara, da joj je pritisak bio visok, ali da nema želju da se pravda Obradoviću koji joj je pokazivao srednji prst i gurao je da bi ušao u zgradu.

- Upravo zato sam i ostala bez vazduha – rekla je ona. 

Savez za Srbiju došao je sa idejom da prekine sednicu Saveta za rodnu ravnopravnost, kao i da se unesu haos i nered, te da se gospodin Goran Vesić prekine u svom radu, kaže za Pink članica Saveta za rodnu ravnopravnost Sandra Pantelić.

Ona kaže da nije bilo prijatno, da su ih omalovažavali, a da je najstrašnije bilo kada je Tišljarićevoj pozlilo, a oni su počeli da uzvikuju "onesvesti se!".   

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Nemanja

05.04.2019 10:15

Da li se zlikovac tako ophodi i prema majci, sestri, zeni, ako je uopste i ima?

Nadica

05.04.2019 10:19

Obradovic nema obraza.

rina

05.04.2019 10:47

Vazno da je zeni dobro i da nije ozbiljno povredjena!

roki

05.04.2019 11:03

Vulgarno ponašanje Obradovića je za svaku osudu.