Dramatično saopštenje televizije Pink: Ako se fašistima ne stane na put, Obradović i njegove falange će nas slati u koncentracione logore

Autor: Tanjug

Vesti

04.04.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Televizija Pink najjoštrije je osudila pretnje, koje su njihovom novinaru Bojanu Dacoviću i novinarki Prve tv, uputili lider Dveri Boško Obradović i njegovi sledbenici i pozvali nadležne da zaštite sve novinare koji su na meti nasilnika.

RepublikaFoto: google.rs/maps
TV Pink

U saopštenju Pinka dostavljenom medijima se navodi da su pretnje, kako kažu, Obradovića, sledbenika Dimitrija Ljotića prema novinarima bili na ivici fizičkog nacilja prema. 

- Televizija Pink najoštrije osuđuje nasilničko i besprizorno ponašanje perjanice Saveza za Srbiju ljotićevca Boška Obradovića, koji je okružen svojim jurišnim odredima, posle svih nasilničkih ispada uz motorne testere i fantomke, uzeo sebi za pravo da vređa i ponižava novinare - navodi se u saopštenju.

Ukazuje se da je, kako kažu, sledbenik Dimitrija Ljotića, Obradović pretio i vređao, na ivici fizičkog nasilja, novinarku televizije Prva Jovanu Jovančić i novinara Pink televizije Bojana Dacovića, tvrdeći da nisu novinari već botovi vlasti. 

- Otkud fašisti Obradoviću pravo da on određuje ko je novinar, a ko ne? Građani Srbije treba da znaju da će, ukoliko se fašističkim nasilnicima ne stane na put, sledeći korak Obradovića i njegove falange biti da sve nas šalju u koncentracione logore. Pozivamo državu da zaštiti sve novinare koji su na meti nasilnika, da nam se ne bi ponavljala stradanja Goce Uzelac i Mare Dragović - poručili su s Pink televizije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Nemanja

04.04.2019 16:31

Glavno je pitanje gde fasista Obradovic nabavlja sve ove botove da ga prate ?!

Tina

04.04.2019 18:50

Opoziciju treba zaustaviti kako vise ne bi pravili nerede u drzavi!

Petar

04.04.2019 19:05

Treba ih pohapsiti.

Marija Lazic

04.04.2019 20:40

Građani Srbije treba da znaju da će, ukoliko se fašističkim nasilnicima ne stane na put, sledeći korak Obradovića i njegove falange biti da sve nas šalju u koncentracione logore.