Mirjana Karanović zapušila usta opoziciji: Neću da ratujem, briga me šta misle po Tviteru!

Autor: M. R. I.

Vesti

03.04.2019

05:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog gostovanja na TV Pink u emisiji Verice Bradić "Hit tvit" zajedno sa premijerkom Anom Brnabić i analitičarem Nebojšom Krstićem, glumica Mirjana Karanović prozvana je na Tviteru "naprednjačkim botom"!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Mirjana Karanović

Njoj, međutim, ne pada na pamet da se pravda, a povodom kritika na Tviteru zbog učešća u toj emisiji i ocena da je načinom na koji je tamo nastupala podržala vlast Karanovićeva za list Danas kaže da tamo nije išla kao zastupnik ijedne političke organizacije ni protesta, već kao običan građanin koji smatra da treba iskoristiti svaku priliku za dijalog.

- Ne pada mi na pamet da se pravdam. Šta me briga šta uopšte misle na Tviteru - neka rade šta hoće. Neka oni idu, pa ratuju. Ja nemam nameru da ratujem. Ja hoću da u ovoj zemlji bude mir - poručila je Karanovićeva, te dodala da bi trebalo da prestanemo da urlamo jedni na druge "jer ne zna kako će sve ovo da se završi".

Verica Bradić: Nisam dovoljno stručna za dijagnostikovanje i lečenje frustracija

Autorka emisije Verica Bradić kratko za Srpski telegraf poručuje:

- Nisam dovoljno stručna za dijagnostikovanje i lečenje frustracija.

Prema rečima analitičara Nebojše Krstića, koji je sa Karanovićevom gostovao u emisiji, ovo je nastavak loše atmosfere.

- S jedne strane, opozicija se žali da je nema u medijima, a s druge, odbija gostovanja i satanizuje one retke koji žele da gostuju. Mira Karanović je još jedna žrtva bolesne političke atmosfere u kojoj je izdajnik opozicije svako ko ne ponavlja psovanje Vučića neprekidno - zaključuje Krstić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading