Vučić čestitao Čaputovoj: Hvala Slovačkoj što podržava Srbiju na putu u EU

Autor: Tanjug

Vesti

31.03.2019

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku Zuzani Čaputovoj povodom izbora za predsednicu Slovačke Republike.

RepublikaFoto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

- Povodom Vašeg izbora za predsednika Slovačke Republike, upućujem Vam srdačne čestitke i najbolje želje za uspeh u radu. Uveren sam da Vam poverenje građana Vaše zemlje daje snažnu volju da ih vodite čvrsto utemeljenim putem uspeha i daljeg napretka. Želim da istaknem našu zahvalnost prijateljskoj Slovačkoj Republici na principijelnom stavu da poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Republike Srbije, kao i na snažnoj podršci na evropskom putu - navodi se u čestitki predsednika i dodaje:

- Budite uvereni da će Srbija biti iskren prijatelj i pouzdan partner Slovačke. Nadam se da će naše dobre političke odnose pratiti još bolje ekonomske veze i saradnja u svim drugim oblastima, na dobrobit građana naših dveju zemalja - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
leontina

31.03.2019 19:31

Tako rade pravi ljudi cene i pohvaljuju tudji uspeh.

Marija

31.03.2019 19:31

Slovacka nova predsednica za dalju dobru saradnju Srbije i Slovacke kao sto je do sada bila.

Daliborka

31.03.2019 19:33

Čestitke za izbor Slovačkog naroda.

Nikoletka

31.03.2019 19:41

Predsednik je cestitkom pokazao transparentnost prema spoljnom svetu.Slovacka je dobila zenu na celu drzave posle duze vremena