"Imamo problem sa Albancima na Kosovu, znaćemo da zaštitimo Srbe"

Autor: Tanjug

Vesti

30.03.2019

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija ima politički problem sa Albancima na Kosovu, ali da se bori za očuvanje mira i stabilnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

On je rekao da će imati snage da zaštiti Srbe.

Onima koji misle da je Srbija slaba i da neće imati snage da zaštiti i sačuva svoj narod, Vučić je poručio da se "grdno varaju".

Vučić je kazao da će Srbija imati mnogo više snage nego nekada, "ne busajući se u prsa", da sačuva i zaštiti svoje ljude "koji bi samo da budu svoj na svome i na svojim ognjištima".

 

 

- Što se ekonomije tiče vidim samo veliki prosperitet, ogroman boljitak, bolje puteve i veliki napredak. Mi imamo politički problem sa Albancima na Kosovu i Metohiji, jer imamo posla sa ljudima koji su nedogovrni i misle da je moguće da rade sve protivpravno. Oni misle da je moguće ili da progone Srbe ili da urade sve što misle protiv Srbije - kazao je Vučić obraćajući se građanima Sečnja, koji je posetio u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Soldat

31.03.2019 15:45

Albanci su najveci problem na Kosovu.

Lina

31.03.2019 15:59

Predsednik brine o svim gradjanima, sto je i dokazao!

Vejder

31.03.2019 17:44

Nas narod moramo zastititi.

DAINO

31.03.2019 20:09

Vucic je uvek uz svoj narod.