Vučić pozvao Zrenjanince: 19. aprila svi u Beograd, da pokažemo da ćemo čuvati Srbiju od siledžija i nasilnika

Autor: mediji, Republika

Vesti

30.03.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas iz Zrenjanina, sa centralnog skupa u okviru posete Srednjebanatskom okrugu, građane iz tog dela Srbije, ali i cele zemlje, da dođu u Beograd na skup 19. aprila i da pokažu koliko je snažna demokratska, nacionalna, ali i moderna, poštena, pristojna i jaka Srbija.

RepublikaFoto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
Građani na skupu u Zrenjaninu

- Da im pokažamo koliko nas je i da ćemo čuvati našu Srbiju od siledžija i nasilnika i da ćemo olovkom i marljivim radom da rešavamo našu budućnost, a ne testerama i vešalima - rekao je Vučić, povodom najave njegovih političkih protivnika da će radikalizovati proteste.

Mi ćemo uvek da im odgovorimo na miran i civilizovan i demokratski način. Nama nije potrebno nikoga da napadamo, niti bilo kakvo nasilje da provodimo, istakao je predsednik.

- Nasilje u Srbiji ne sme i siledzije neće proći - poručio je Vučić i dodao da upravo zato želi da građani dođu 19. u glavni grad da bi pokazali koliko je onih koji samo žele pristojnu i modernu Srbiju.

- Slede izbori na kojima ćemo najubedljivije da ih pobedimo - poručio je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Daliborka

30.03.2019 19:14

Bice to ogroman broj ljudi koji podrzava predsednika Srbije. Podrska iz svih krajeva Srbije ce poslati poruku opoziciji da je Srbija uz Vučića.

Marija

30.03.2019 19:31

Bice to skup za pamcenje!

elvira

30.03.2019 20:17

Narod će izaći da dokaže da se zajedno sa Vučićem bori za stabilniju i mirniju Srbiju.

dule

30.03.2019 20:57

Neka Đilas, Boško i Vuk dođu da nas izbroje.