Gde je, šta radi Milan Bačević?!

Autor: Tanjug

Vesti

25.08.2017

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Republike Srbije u NR Kini, Milan Bačević, obišao je danas srpski štand na Međunarodnom sajmu knjiga u Pekingu.

RepublikaFoto: youtube.com/presstrstenik
Obišao srpsku delegasciju u Kini: Milan Bačević

U razgovoru sa članovima srpske delegacije ambasador Bačević stekao je uvid u način na koji se Srbija predstavlja na ovogodišnjoj manifestaciji, dobio informacije o konceptu našeg nastupa, programskim aktivnostima i knjigama koje se predstavljaju kineskoj publici. 

Ambasador je takođe razgovarao i sa predstavnicima organizatora Sajma knjiga u Pekingu, saopštila je Biblioteka grada Beograda, koja je zadužena za programski nastup Srbije na Sajmu knjiga u Pekingu.

Tokom dana je na srpskom štandu održan još jedan program. U saradnji sa izdavačkom kućom Anhui predstavljena je edicija Savremena srpska književnost, u okviru koje je objavljen kineski prevod "Knjige o bambusu" Vladislava Bajca. 

O Bajčevom romanu govorili su glavna urednica izdavačke kuće Anhui, Tuan Sjaođing, prevodilac Peng Jučao i autor, navodi se u saopštenju.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading