Stefanović o performansu ispred Skupštine: Vidim da raste nervoza kod lidera SZS

Autor: Tanjug

Vesti

28.03.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da primećuje da raste nervoza kod lidera Saveza za Srbiju koji su danas, kako kaže, pobegli od članova Vlade Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Nebojša Stefanović

- Vidim da sve više raste nervoza posle presude Patriku Hou, da se ta nervoza prenosi sa Vuka Jeremića na Dragana Đilasa i Boška Obradovića. Siguran sam da oni znaju zašto i da su veoma iskusni kada se dođe do teme pranja novca i nenamenskog trošenja sredstava građana Srbije - rekao je Stefanović za Tanjug u Skupštini Srbije nakon što su Obradović i još nekoliko opozicionih poslanika izveli performans ispred zgrade parlamenta.

Možda je, kaže Stefanović, i upad u RTS bio pokušaj da se pronađu ugovori Dragana Đilasa kojima su, kako dodaje, njegove kompanije ostvarile višemilionsku korist na štetu građana Srbije.

- Kada razmislim, možda je i taj upad, pored pokušaja da se provociraju novinari i da se vrši pritisak na uređivačku politiku bio i pokušaj da se nađu ti Đilasovi ugovori - rekao je Stefanović.

Očigledno je, kaže ministar, da javnost neće dobiti odgovore pitanja kako su (lideri Saveza za Srbiju) "zarađivali" milijarde dinara novca građana Srbije dok su bili na vlasti, kako su dobijali milione evra od stranih kompanija čiji su čelnici uhapšeni i osuđeni u korupcionaškim aferama.

- Očigledno je da se od tih pitanja beži kao što su pobegli od članova Vlade Srbije i nisu smeli da se suoce sa nama, iako smo mi ušli na glavni ulaz, prošli, seli na naša mesta i bili spremni da ih pogledamo u oči. Njihova mesta su ostala prazna, to dovoljno govori o njima - rekao je Stefanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Stanimir

28.03.2019 19:53

Lideri "saveza za Srbiju" su pljačkali i pljačkali dok su vodili drzavu!! Stvarno ne znam zasto se sada bune na ljude koje odlicno vode drzavu i trude se za razliku od predhodnika!!! Ocigledno da im je bilo malo da kradu pa hoce još. Ali dok je Aleksandar tu bice mira i stabilnosti!

ivana

28.03.2019 19:56

Opozicija je postala dezorjentisana i ni oni sami vise ne znaju sta zele.

jana

28.03.2019 20:03

Oni su svesni svog neuspeha zato i beže.

micka

28.03.2019 20:07

Hvata ih panika kada vide opozicionari da ih narod nece