(FOTO) Prve reakcije na Obradovićev bizaran performans: Zorana mu očitala lekciju ispred Skupštine

Autor: Tanjug

Vesti

28.03.2019

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović objavila je da je lider Dveri Boško Obradović pokušao da je spreči da uđe u Parlament.

RepublikaFoto: instagram.com/zorana_dpm
Zorana Mihajlović

Mihajlović je na svom Instagram nalogu na opciji "Story" koje traje samo 24 sata postavila fotografiju na kojoj je napisala "Kako je veliki heroj Boško Obradović pokušao da me spreči da uđem u Parlament".

Foto: instagram.com/zorana_dpm

- Boško Obradović i poslanici koji bojkotuju rad parlamenta stajali su na stepenicama na ulazu u Skupštinu i pokušali da me spreče na sednicu parlamenta na kojoj su predviđena pitanja poslanika - napisala je u narednoj objavi.

 

 

Foto: instagram.com/zorana_dpm

Dodala je da je penjući se uz stepenice čula Obradovića kako govori „Idite okolo, ovuda ne možete da prođete".

- Odgovorih, slušajte, ja ću da prođem baš sredinom ovih stepenica po crvenom tepihu, a ne okolo. A Vi da se sklonite da prođem! Parlament je mesto za rasprave, a ne stepenice - napisala je ona i dodala da je zatim "prošla pravo kroz njih" i ušla u zgradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading