Boško sa svojim pajtašima brutalno vređao članove vlade i poslanike ispred Skupštine!

Autor: Tanjug

Vesti

28.03.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Dveri Boško Obradović i još nekoliko opozicionih poslanika "dočekali" su danas ispred Doma narodne skupštine premijerku i ministre Vlade Srbije, koji su došli da odgovaraju na pitanja poslanika.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Boško Obradović

Ispred parlamenta su bili i Miroslav Aleksić (Narodna stranka), Ana Stevanović (Klub samostalnih poslanika), Marija Janjušević (Dveri), kao i aktivista Dveri Jugoslav Kiprijanović. 

Oni su držali fotografije premijerke i ministara, a ispod njihovih slika su ispisali nadimke koji se mogu povezati sa navodnim aferama koje im se pripisuju. 

Obradović je dobacivao ministrima, sa nekima je ušao i u verbalni sukob, ali nije došlo do incidenata.

On je sa ostalim poslanicima stajao na stepeništu koje vodi u hol skupštine, bilo je i poslanika SNS takođe, a u neposrednoj blizini je bilo skupštinsko obezbeđenje, koje je pratilo celu situaciju. 

RepublikaFoto: instagram.com/the_ivxn
Skupština Srbije


- Spusti se na zemlju, idi na izbore - poručio mu je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, nakon čega ga je Obradović pitao da li je normalno da vlast ne poziva nikog na razgovor.

Dok su njih dvojica razgovarali, ostali poslanici su dobacivali. 

Kada se pojavio poslanik SNS Igor Bečić, Obradović mu je rekao - gde si, Bečiću, kućo stara, hoćemo li da krenemo od tvoje diplome - a na to mu je Bečić odgovorio da je "najbolje da krenu od crkve i para koje je (Obradović) pokrao". 

U međuvremenu se pojavio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović koga je Obradović “pozvao” da pogleda “izložbu”. 

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić rekao je novinarima da su danas “priredili izložbu ministrima” s obzirom da, kako kaže, u parlamentu nema uslova za rad i kako bi ih podsetili na sva “nedela” zbog kojih bi trebalo da podnesu ostavke. 

Aleksić je u rukama imao forografiju ministra Aleksandra Vulina koga je, kaže, hteo da pita da li mu je stigao još neki paket od tetke za vreme služenja vojnog roka. 

Obradović je novinarima rekao da mu je drago što je imao priliku da se sa ministrima suoči - oči u oči i da pokaže da su kukavice, jer nisu došli da pogledaju izložbu". 

- Niko od njih nije smeo da stane, izuzev Zlatibora Lončara koji je na jedan korektan način stao, pogledao ''izložbu'', razgovarao, ni u čemu se nismo složili, ali smo barem razgovarali. I njega sam pitao, da li je normalno da posle četiri meseca protesta 1 od 5 miliona nijedan predstavnik vlasti ne pozove na razgovore o zahtevima - rekao je Obradović. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Kaja

28.03.2019 16:50

Boskic samo pokopava sebe sve dublje!

Jelena

28.03.2019 17:13

Ništa drugo ni ne znaju osim da provociraju.

nikola

28.03.2019 17:27

Nemocni,bahati,sta li misle da ce postici.

Vanja

28.03.2019 18:55

Budala je bio, budala i osto, to je Boško 100%!