Evo kako je Marinika izbacila Živkovića iz poslaničkog kluba

Autor: Tanjug

Vesti

27.03.2019

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da nije napustio poslanički Klub samostalnih poslanika, već da je on na neregularan način rasformiran.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
"Poturili" mu da potpiše

Poslanički klub je od nedavno izmenjen i u njemu više nije Živković, kao ni poslanica Alekasandra Čabraja, a pristupili su mu nekadašnji funkcioneri i poslanici Dosta je bilo Ana Stevanović i Branislav Mihajlović, dok je šefica poslaničkog kluba Marinika Tepić, a njena zamenica Sonja Pavlović.

Živković kaže da su članovi kluba njemu i poslanici Čabraji "poturili" da potpišu ostavke u klubu i nakon toga dostavili dopis predsednici parlamenta o promeni sastava poslaničke grupe. 

- To je urađeno bez trunke pameti. Razumem da neko promeni politički stav, da ga promeni pet-šest puta zajedno sa dresom koji nosi, ali bar to uradite na način koji je formalno ispravan - rekao je Živković novinarima u parlamentu, i istakao da nije potpisao ostavku.

Živković, koji će u parlamentu nastupati kao samostalni poslanik van poslaničkog kluba, ocenio je da Srbija ima veće probleme od "nezdrave ambicije i amaterizma" nekih ljudi u politici, te da je za njega ta tema zatvorena. 

U Klubu samostalnih poslanika sada su Marinika Tepić, Ana Stevanović, Branislav Mihajlović, Sonja Pavlović i Jovan Jovanović. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading