VUČEVIĆ: Poslednji događaji su prekretnica u padu SZS!

Autor: Tanjug

Vesti

26.03.2019

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević ocenio je da su upad u RTS i protest ispred Predsedništva koji je usledio dan kasnije "prekretnica u političkom padu Saveza za Srbiju".

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

- Zamislite situaciju da nekog drugog predsednika u svetu opkole, npr. (predsednika SAD) Trampa ili (predsednika Rusije) Putina. To je prekretnica u političkom padu SzS - rekao je Vučević za vojvođanski javni servis.

U Srbiji, dodaje, jedino kroz odluku građana na izborima može da se menja vlast, a "jedino što opozicija neće to su izbori".

- Izbori treba da budu festival demokratije, gde će građani odlučili ko će da pobedi. Izbori u Srbiji su fer i demokratski, postoje uslovi za izbore - kazao je Vučević i zapitao "šta se promenilo u izbornim pravilima" u odnosu na poslednje izborne procese.

Kako kaže, postoje razlozi i za i protiv održavanja prevremenih izbora, a, gledano samo iz ugla SNS, interes je da izbora bude.

- Ali, jako je bitno šta će eventualni izbori doneti u pogledu razgovora sa investitorima, eventualnih razgovora sa Prištinom, kako će se odraziti na političku stabilnost - naveo je on, dodajući da će se posle 20. aprila ponovo razmotriti to pitanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Andja

26.03.2019 21:49

Opozicija nikada nece imati podrsku gradjana.Gradjani znaju ko zasluzuje podrsku,i ko se bori,za da Srbija bude uredjena drzava.

Dragan

26.03.2019 22:01

Opozicija je mislila da će nasiljem i vredjanjem da povećaju rejting, ali su procene bile pogrešne, jer nasilje nikada neće naići na odobravanje.

Nik

27.03.2019 00:11

SzS je izgubio svaki kredibilitet u Srbiji.

Lela

27.03.2019 04:37

Opozicija nikada nece imati podrsku naroda.Narod zna ko zasluzuje podrsku,i ko se bori, da Srbija bude uredjena drzava.....