Jovanović: Protest zloupotrebljen za nacionalističko ludilo

Autor: Tanjug

Vesti

23.03.2019

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP Čedomir Jovanović ocenio je da je večerašnji protest u Beogradu "zloupotrebljen za nacionalističko ludilo", a govor generala u penziji Srete Malinovića, posvećen početku bombardovanja Jugoslavije, označio je kao skandalozan.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Čedomir Jovanović

- Večerašnji protest u Beogradu prevazilazi nacionalističko ludilo koje smo gledali na mostovima 1999. godine - ocenio je Jovanović i dodao da predstavnici opozicije, ukoliko danas nisu imali snage da na protestima okupljenima kažu istinu o tome šta se događalo devedesetih, onda neka zauvek zaćute. 

- To što su uradili večeras, to nije napad na Vučića. To je napad na budućnost normalne Srbije, to je pretnja i poruka da će naša deca biti osuđena na život koji smo živeli mi, zbog toga što se povlačimo pred onim što je očigledno - istakao je Jovanović.

Ključni problem Srbije, prema njegovim rečima, je kosovski problem i ono je pitanje budućnosti svih nas.

- Sve što je do sada urađeno protestima, sada je zloupotrebljeno. Zloupotrebljeno je nezadovoljstvo ljudi i urađeno je nešto što je protiv svakog normalnog čoveka u Srbiji, i to neko mora da kaže, da hrabro istupi i izjasni se o onome što smo večeras čuli - istakao je lider LDP u izjavi za javnost, dostavljenoj Tanjugu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ana Marija

23.03.2019 21:13

Nisam verovala da ću ovo ikad i pomisliti, ali slažem se sa Čedom. Večerašnji protest je sraman.

Aja

23.03.2019 21:14

Ima i Čedo po koju pametnu. Makar pametno kritikuje svoje "partnere u zločinu".

Ines Petric

23.03.2019 23:52

Neverovatno. U poslednje vreme sam se vise puta slozila sa Cedom, inace nikada mi nije bio simpatican. Svaka cast za sve sto je ovde rekao.

Nevena

24.03.2019 08:17

Ponovo se pokazalo da su protesti besmislica.