Divljačka pretnja predsedniku SNS u Jagodini

Autor: Republika

Vesti

22.03.2019

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini Nikola Radosavljević izjavio je da je danas u 13:30 časova, vođa protesta "Jedan od 5 miliona" u Jagodini Saša Živković ušao neovlašćeno na njegovo radno mesto i pošto ga nije zatekao, uputio niz pretnji i uvreda na njegov račun, gde su zaposleni, kako je rekao Radosavljević, koji su bili na licu mesta doživeli stres i veliku neprijatnost, jer je namera istog bila da isprovocira i obračuna se sa njim.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ

- Saša Živković, koji nije radnik Javnog preduzeća "Pošte Srbije", već radi u privatnom obezbeđenju, koje je "Pošta" u Jagodini angažovala, zloupotrebio je službenog radnika JP "Pošta Srbije", odnosno kurira i zajedno sa njim neovlašćeno ušao u službene prostorije Republičkog Fonda zdravstvenog osiguranja i počeo da viče i preti i uputio psovke meni i zaposlenima - rekao je Radosavljević.

- Pre četiri dana je preko mog kuma takođe uputio pretnje meni rekavši da zna gde mi je kuća i da ću ja da vidim. Ovo je drugi put u nekoliko dana da mi takozvani vođa protesta "Jedan od 5 mliona" u Jagodini preti, a povod mu je sigurno podrška koju je Gradski odbor Srpske napredne stranke dao predsedniku naše stranke i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nakon upada na RTS i pokušaja nasilnog ulaska u predsedništvo Srbije.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

- Ceo slučaj je prijavljen Policijskoj upravi u Jagodini i ja molim nadležne organe da svakog građanina Jagodine i Srbije, podjednako zaštite od nasilnika, kakav je vođa protesta "Jedan od 5 miliona u Jagodini" i njegovi mentori u Beogradu - poručio je Radosavljević.

- Ovo je još jedan primer ko predstalja normalnu, a ko nasilnu Srbiju, kakva siguran sam Srbija nikada neće biti - zaključio je Nikola Radosavljević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
markopetrovic

22.03.2019 19:23

Bezobrazluk i tiranija opozicije se nastavlja

Duda

22.03.2019 19:24

Prava slika opozicije...

milos

22.03.2019 19:28

Izgleda da je svaki predsednik ugrozen,opozicija pocinje sve da ih tuce.

Mija

22.03.2019 19:34

Divljacko ponasanje opozicije treba da se kazni.Pretnje i vredjanje,su zaista za svaku osudu,i takvo ponasanje,se mora kazniti.