Uhapšeni studenti otkrivaju kakav su tretman imali u policiji

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

22.03.2019

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog učešća u protestima koji su održani u subotu i nedelju, 18 osoba je privedeno, a prema zvaničnim informacijama MUP-a Srbije osmoro je uhapšeno zbog počinjenih krivičnih dela.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Foto: Policija u zgradi RTS-a

Student Pravnog fakulteta Stefan Novaković i student Fakulteta političkih nauka Stefan Simić novinarima su poručili da je policija prema njima bila korektna.

Na pitanje medija sa kojim pravom su ušli u Javni servis, studenti su rekli da na ulazu u RTS nije bilo policije niti obezbeđenja, kao i da tokom ulaska i boravka u prostorijama televizije nisu videli sukobe i incidente.

Podsetimo, 18 osoba je privedeno tokom vikenda zbog učešća u protestima koji su održani u subotu i nedelju, a prema zvaničnim informacijama MUP-a Srbije osmoro je uhapšeno zbog počinjenih krivičnih dela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Boki

22.03.2019 14:11

Deca ne lazu ..

Olivera

22.03.2019 14:13

Policija obavlja svoju duznost na profesionalan nacin i uhapseni studenti nemaju sta da zemere.

mimi

22.03.2019 14:15

ne znam dali bi djilas dozvolio da se kod njega desava ovako nesto,sta bi se desilo kad bi drugi tabor uleteo na N1

Marina

22.03.2019 14:15

Nasilnicima je previse dozvoljeno, to je sve sto mogu da kazem. Potpuna podrska za policajce koji posteno i profesionalno rade svoj posao.