(VIDEO) Jovo Bakić: Sve što smo viđali prethodnih dana je KOMEDIJA!

Autor: Republika

Vesti

22.03.2019

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sociolog i profesor na Filozofskom fakultetu Jovo Bakić gostujući u jednoj emisiji na N1 televiziji komentarisao je aktuelne događaje u vezi sa protestima, pre svega upad u zgradu RTS-a, opsadu Predsedništva srbije i divljanje ispred policijske stanice 29. novembar.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Profesor Jovo Bakić

Aktuelne događaje je nazvao svojevrsnom "OPERETOM", koja je problematična od početka do kraja. Opereta je nastala iz francuskog oblika komične opere koja se zvala "Opera komik" sredinom 19. veka (1839. godine) u Parizu, iz čega sledi da je Bakić zaključio da je eskalacija protesta obična komedija. 

- Ulazite na televiziju kada imate ideju oružano preuzmete vlast, inače se na televizije ne ulazi. Ako imate ideju da oružano preuzmete vlast onda ćete zauzeti sve televizije i diktirati program, a tu nema razgovara nego samo naredbe i slušanja, a ako se to ne radi (ako im to nije cilj) onda je ovo BUDALAŠTINA, gde je jedan čovek (Boško "Gde bežiiite" Obradović) ušao unutra verovatno sa idejom da pokaže da je hrabar, građani vole da vide hrabrog političara, i vi vidite da je jedan deo građana rekao "bravo majstore, ušao si u RTS" - kazao je Bakić, a zatim se upitao, - ali šta s tim -.

Podsetimo Boško Obradović je nakon divljanja po centru beograda, upada na RTS i opsade Predsedništva Srbije najavio da je sledeći na redu PINK!

Ušao je, i šta s tim, izbacili su ga napolje. Sutrašnja opsada predsedništva je nastavak operete. Bio je zahtev da Aleksandar Vučić izađe, i da se oni neće skloniti dok on ne izađe. Da bi onda odjednom rekli "ne, idemo mi pred policijsku stanicu", a onda je i on izašao.

Pogledajte video i uverite se sami, od 6. minuta i 30. sekundi...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
caca

22.03.2019 09:38

Nekima je komedija,a za neke je tragikomedija!!!

Boki

22.03.2019 09:40

Veća blamaža. Šta se pametno i može očekivati od Boška.

Ana

22.03.2019 09:46

Opozicija jedino zna da siri nasilje.

Bojan

22.03.2019 10:02

Svaka ti je na mestu! Obicni cirkusanti a ne revolucionari!