(FOTO) Pogledajte kako su Albanci provocirali u Pančevu

Autor: Tanjug

Vesti

21.03.2019

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnici jedne pekare u pančevačkom naselju Dolovo besramno su danas provocirali sugrađane objavljujući fotografije sa simbolom Velike Albanije - raširenim rukama koje predstavljaju crnog orla.

RepublikaFoto: facebook.com/sasa spasic
Besramna provokacija

Besramna provokacija izrevoltirala je ostale građane Dolova koji su se i okupili na protestu tražeći hitnu reakciju nadležnih.

- Prete nam na Kosovu i Metohiji, a sada hoće da se puškaraju i ovde. Provociraju i prete nam, dok nam prodaju hleb. Šta to znači, da je i Dolovo Velika Albanija - pitali su se okupljeni na protestu, o čemu je Republika.rs već pisala.

Podsetimo, u međuvremenu se oglasio i predsednik MZ Dolovo Dragoslav Gligorijev koji je objasnio da je situacija u jednom momentu bila i više nego napeta.

- Razgovarao sam sa građanima, pokušavao da smirim napetu situaciju zamolivši da puste nadležne organe da rade svoj posao u vezi celog slulčaja - istakao je između ostalog Gligorijev.

Inače, kako nezvanično saznajemo, nakon što su se okupljeni razišli, vlasnici pekare su po nalogu Tužilaštva sprovedeni u policijsku stanicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

21.03.2019 20:33

Pa vi kupujte hleb i dalje....