Gojkovićeva o opoziciji: Oni koji neće u parlament pred birače izlaze sa motornim testerama

Autor: Tanjug

Vesti

21.03.2019

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da je rasprava o AP Vojvodini pokazala da u parlamentu sede ozbiljni poslanici koji argumentima sučeljavaju mišljenja i dodala da je sada bio trenutak da u salu uđu svi poslanici.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Maja Gojković

Gojković je rekla da Srbija ne zna ništa o političkim stavovima ni po jednom važnom pitanju onih koji delimično bojktuju skupštinu.

- I da im ispunimo sve uslove, da damo ostavke, izađemo na izbore, mi ćemo opet da izađemo sa programom, a oni koji neće da dođu da debatuju izlaze pred birače sa motornim testerama i scenama iz filma Skarfejs - rekla je Gojković iz poslaničke klupe.

Kako je rekla, nije znala da građanska opcija “voli fantome i motorne testere” i navela da su “nedefinisani protestatni pokušali u nedelju da linčuju predsednika”

- Bilo šta da su uradili, izbora bi bilo i opet ne bi došli na vlast. Nasilje to je jedino sto mogu da prepoznam u programu - rekla je ona.

 

 

Pozvala je demokrate da objasne šta su sve uradili u Vojvodini do 2016. godine, međutim, veruje da DS i “uticajni tviteraš” Bojan Pajtić pate od amnezije i da javnost odgovor na pitanje “gde su naši novci” neće dobiti.

Ona je zahvalila poslanicima koji su primetili da se od 2012. godine treći put već raspravlja o predlozima koji dolaze od opozicije.

- Uvredio me je nastup Zorana Živkovića koji je rekao da je dnevni red bevzeze i da je sednica sazvana samo da se nešto dešava. Toliko o nekadašnjem premijeru. Meni nije svejedno to što je on rekao - kaže Gojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading