Hag očekuje da se Karadžić otruje kao Praljak?! Evo kako će prenositi presudu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

19.03.2019

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izricanje pravosnažne presude po žalbama haškog optuženika Radovana Karadžića, zakazano za sutra u 14 časova u haškom tribunalu, biće prenošeno sa 30 minuta odloženo.

Slobodan Praljak/Radovan Karadžić

Bilo kakvo snimanje prenosa uživo unutar zgrade Mehanizma strogo je zabranjeno iz, kako se navodi, "operativnih razloga".

- Obaveštavamo vas da će iz operativnih razloga prenos izricanja presude Žalbenog veća preko interneta biti emitovan 30 minuta odloženo. Akreditovani predstavnici sredstava javnog informiranja koji žele da snimaju izricanje presude to mogu uraditi iz medijskog centra u zgradi ''World Forum'' ili iz aule zgrade Mehanizma odloženo 30 minuta - saopšteno je iz Međunarodnog rezidualnog Mehanizma za krivične sudove.

Spekuliše se da je ova mera doneta zbog propusta prilikom izricanja presude Slobodanu Praljku. On je nakon izricanja presude, kada je osuđen na 20 godina zatvora i popio otrov u uživo prenosu, posle čega je preminuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading