Opozicija skovala pakleni plan: Dovode batinaše iz Čačka i sa Kosova da izazovu opšti haos u Srbiji

Autor: Informer, Republika

Vesti

18.03.2019

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SZS, tajkun Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić imaju razrađen plan za izazivanje opšteg haosa u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Dragan Đilas

Posle upada u RTS i blokade Predsedništva Srbije, oni će ove nedelje pokušati da insceniraju napade sami na sebe ne bi li onda za to optužili predsednika Aleksandra Vučića i njegovu vlast.

Đilasovci, planiraju da insceniraju napade na lidera Dveri Boška Obradovića, ali i na Natašu Jeremić, suprugu Vuka Jeremića! To bi, naravno, onda iskoristili za udar na vlast koju bi optužili za nasilje.

Obavešteni izvori Informera kažu i da su već spremne dve grupe batinaša, jedna iz Čačka i druga sa Kosova, koje treba da izvedu ove napade za koje bi potom Đilas, Obradović i Jeremić optužili predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Upad u RTS i protest ispred Predsedništva samo su početak realizacije plana za izazivanje haosa koji bi doveo do nasilnog otimanja vlasti. Sledeće što planiraju jeste da 'nepoznati ljudi' napadnu Obradovića i Natašu Jeremić, za šta bi potom optužili Vučića... Oni procenjuju da bi takvi napadi omasovili proteste i obezbedili im kritičnu masu ljudi na ulicama - kaže jedan od sagovornika Informera.

Komentarišući ove navode, bivši operativac Božidar Spasić kaže da nema nikakve sumnje da je opozicija spremna za još veće nerede.

- Apsolutno su tačne informacije da takozvani krizni štab pobunjenika planira da fingira napade na Obradovića, Đilasa, a čak se pominju i pojedine žene. Sve to je u cilju da drže tenziju optužujući vlast za nasilje - naglašava Spasić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Marija

18.03.2019 21:54

Batinasi zna se gde im je mesto i policija treba energicno da reaguje na svako nasilje.

markopetrovic

18.03.2019 22:07

Mogu da kuju kakve hoce planove Srbiju pobediti ne mogu narod zna za koga ce da glasa i uvek da podrzi

hana

18.03.2019 22:15

Opozicija hoce maksimalno da unisti Srbiju.

milos

18.03.2019 22:48

Posle placu da ih puste iz zatvora.