Vučić: Svako ko ima malo mozga neće da sluša fašističke naredbe i nosi motorne testere

Autor: Republika

Vesti

17.03.2019

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je gostujući na TV Pink da nije zabrinut zbog današnjeg protesta Saveza za Srbiju u Beogradu.

RepublikaFoto: printscreen
Predsednik Vučić u studiju TV Pink

- Završili smo danas veliki posao, znam od danas nekažnjenog nasilja neće biti. Napravili smo grešku što smo misli da imamo posla sa civilizovanim ljudima, pa nismo poslali policiju kod zgrade Javnog servisa - naveo je Vučć. 

- Svako ko ima malo mozga neće da sluša fašističke naredbe i nosi motorne testere - dodao je predsednik, osvrćući se na to što je glumica Bojana Maljević izjavila da neće da ide u RTS sa Boškom Obradovićem.

Govoreći o Kosovu i Metohiji na početku intervjua predsednik je rekao da takse moraju da budu ukinute.

- Popuštanja neće biti, takse moraju biti ukinute. Mi ćemo učiniti sve da do sukoba ne dođe. Nije to floskula. Potrebno je sačuvati mir skoro po svaku cenu ali pogrom i nasilje nad Srbima nećemo dozvoliti. Mi nove Oluje nećemo dozvoliti - rekao je Vučić.

On je rekao da je bolje naći način da se razgovara, da budemo učesnici dijaloga.

 


Vučić: Ponovo će izgubiti u Interpolu, iracionalna politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će kosovski Albanci, koji su ponovo podneli zahtev za članstvo u Interpolu - ponovo izgubiti i dodao da je njihova politika potpuno iracionalna.

"Opet će da izgube. Ali, to unosi nervozu, stvara bezbroj problema. Ne znam zašto to rade, sve što rade je iracionalno", rekao je Vučić za Pink.

On je dodao da nam je potrebno rešenje za Kosovo, a da je to rešenje više nego nama potrebno još jedino kosovskim Albancima.

- Ničeg racionalnog nema u njihovom ponašanju, što me navodi na pomisao da neko drugi stoji iza. Oni bez Srbije ne mogu ništa, ne mogu da budu konsolidovana država i zato ne razumem šta je njihova politika - rekao je on.

Srbija će se, kaže, držati svoje politike, postovaćemo Albance, nećemo ih maltretirati..

- Trudićemo se da oni koji žive na jugu osećaju Srbiju kao svoju državu, da oni koji to ne žele nemaju na šta da se žale - rekao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Dragan

17.03.2019 20:49

Svako ko nosi motornu testeru i druge alate za obradu čvrstog materijala, sigurno nije došao mirnim povodom.

Dragan

17.03.2019 20:50

Ponašanje opozicije je prevršilo svaku meru da su počeli i da demonstriraju nasilničke ispade.

Marija

17.03.2019 20:58

Fasistima nema mesta u Srbiji i takve treba sto pre hapsiti.

Marija

17.03.2019 21:01

Ovo su ljudi koji se ne bore za Srbiju i Srpski narod vec obicni placenici i to treba hapsiti.