Direktor policije Rebić: Sudovi da kazne napadače na policajce

Autor: Tanjug

Vesti

17.03.2019

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je večeras da je u napadima nasilnih demonstranata sinoć i danas povređeno više policajaca koji su pokušavali da "obezbede stabilan javni red i mir za sve građane".

RepublikaFoto: Tanjug
Vladimir Rebić

- U prethodna dva dana nasilni demonstranati su beskrupulozno napadali policijske službenike čiji je posao da svim građanima obezbede sigurnost na ulici, na poslu i bilo gde drugde - naveo je Rebić u saoopštenju za javnost.

On je rekao da demonstranti "nisu birali sredstva, kamenicama i flašama gađali su policijske službenike, a jedan deo demonstranata je fizički nasrnuo na policajce u pokušaju da probije kordon" i dodao da je među njima bilo "i predloga da se teretnim vozilom razbije policijski kordon, a od jednog demonstranta oduzet je i nož".

- Očekujem od nadležnih sudova najstrožije kazne za ovakvo nasilničko ponašanje i nećemo dozvoliti nikome da sprovodi nasilje - istakao je Rebić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Nikoletka

17.03.2019 19:07

Samo kazna moze i mora stati nasilju na put.

Miki

17.03.2019 19:11

Pocinioce danasnjih nedela , treba strogo kazniti.

Milica Milicic

17.03.2019 19:31

Napad na policiju je napad na drzavu, najostrije treba kazniti sve koji su ucestvovali u napadu.

Sara

17.03.2019 20:34

Opozicija po ko zna koji put pokazuje da joj je nasilnistvo i i huliganstvo jedina opcija.Morace da odgovaraju za napad na policajce.