Mirković o protestima Saveza za Srbiju: Siledžijstvom se ne može doći na vlast

Autor: Tanjug

Vesti

17.03.2019

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef Odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković najoštrije je osudio napad na policajce, Predsedništvo Srbije i huligansko ponašanje Boška Obradovića, Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića kao i njihovih sledbenika.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
 Aleksandar Mirković

- Pozivam sve državne organe da efikasnom i konkretnom reakcijom pokažu da nasilje nije dobrodošlo u Srbiji i da se na ulici i krvlju ništa neće promeniti - poručio je Mirković, saopšteno je iz SNS. 

On je rekao da je u redu imati različito političko mišljenje, ali je "nedopustivo da kriminalci Ðilas, Jeremić i Obradović koji su upropastili Beograd i Srbiju, u nedostatku podrške građana, siledžijstvom pokušaju da dođu na vlast".

On je zamolio sve pristalice SNS-a kao i sve ljude koji podržavaju politiku predsednika Aleksandra Vučića, koja je politika mira, razvoja i prosperiteta, da ostanu uzdržani i mirni, jer je "upravo nasilje ono što ti lopovi iz nekakvog saveza žele da izazovu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miki

17.03.2019 18:55

Srbija je civilizovana zemlja , tako da siledzijstvo, primitivizam nisu na ceni i nemaju sta da traze na ulicama Srbije.

Natasa

17.03.2019 20:38

Opozicija je užasna!