Boško "Gde bežiiite" Obradović rasterao protestante i najavio da će uskoro posetiti PINK!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.03.2019

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protest dela opozicije u Bulevaru despota Stefana završen je večeras oko 18 sati, obraćanjem lidera Dveri Boška Obradovića.

RepublikaFoto: Tanjug/ FILIP KRAINČANIĆ
Boško Obradović rasteruje


On je zatražio da se puste svi uhapšeni sutra do 15 sati časova, kao i da svakodnevno opozicija gostuje na RTS-u.

Istovremeno je najavio da će "uskoro posetiti TV Pink i njenog direktora Željka Mitrović", gde se očekuje, kako je najavljeno, gostovanje predsednika Aleksandra Vučića.

Lider Dveri je obraćajući se sa kamiona ispred policijske stanice rekao da su iz te stanice svi uhapšeni premešteni u, kako tvrdi, sudove, gde im se, kaže, izriču kazne od 48 časova do 30 dana pritvora.

Obradović je sinoćni upad na RTS okarakterisao kao dokaz da RTS pripada svim građanima, nazvao ga "hrabrim potezom" i čestitao, kako je rekao, mladim ljudima, koji su uhapšeni, na hrabrosti.

Deo građana se u jednom momentu približio samom ulazu u policijsku stanicu, a neki od njih su limenkama i plastičnim flašicama gađali policiju, javio je ranije izveštač Tanjuga sa lica mesta.

Ranije su u policijsku stanicu ušli roditelji uhapšenog Miodraga Simovića i Nikole Dragosavljevića.

Pre dolaska ispred Policijske stanice u Bulevaru despota Stefana, demostranti su održali proteste ispred zgrade Predsedništva, dok je predsednik Vučić držao konferenciju za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
tisma

17.03.2019 17:46

Ako je ceo dan lajao da se nece razici sve dok ne bude smena predsednika drzave, pa gde onda beze, gde su ti pristalice?????

Odgovori 10 0
Jelena

17.03.2019 17:54

Ne treba dozvoliti dalje nasilje.

Nata

17.03.2019 19:30

Hocete narodu da predstavljate nasilje? Kako vas nije sramota, dovoljno ste pokrali i unistili sve!