"Blokada Predsedništva - očaj i mržnja tajkuna Đilasa"

Autor: Tanjug

Vesti

17.03.2019

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić osudio je danas fizički napad na pripadnike policije i Žandarmeriju od strane lidera SZS, "ljotićevca Boška Obradovića, tajkuna Dragana Ðilasa, korumpiranog Jeremića i njihovih jurišnika i huligana".

RepublikaFoto: Tanjug
Igor Bečić

- Napad na Predsedništvo i predsednika Vučića pokazuje svu nemoć i očaj i mržnju tajkuna Ðilasa koji je zbog izostanka podrške građana napravio dogovor sa svima onima u Prištini, Zagrebu i Skoplju koji žele da vide Srbiju na kolenima, a sve u cilju da se dovede do nestabilnosti u Srbiji i haosa na ulicama - naveo je Bečić u pisanoj izjavi.

On je pružio punu podršku predsedniku Republike, državnim organima i tužilaštvu da procesuiraju i kazne sve huligane koji su danas napali i povredili policijske službenike i naneli ogromnu štetu ugledu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zara

17.03.2019 18:30

Ocajni su jer nikada nece imati podrsku naroda koju ima presednik Vucic.