"Varvarstvom i primitivizmom nas neće uplašiti"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.03.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sekretar Gradskog odbora Srpske napredne stranke Beograd Aleksandar Marković kaže da jedini i isključivi cilj koji SzS ima, je dolazak na vlast i to nasiljem, jer je evidentno, ističe, da podršku građana Srbije nemaju.

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
Aleksandar Marković

- Nasilje koje su sinoć sproveli Dragan Ðilas i Boško Obradović upadom u prostorije RTS, današnji divljački ispadi ispred Predsedništva Srbije, samo su još jednom ogolili ideju koju tzv. opozicija ima, a to su makedonski i ukrajinski scenario - navodi Marković u saopštenju.

Jedini i isključivi cilj koji SzS ima je, kaže, dolazak na vlast i to nasiljem, jer je evidentno da podršku građana Srbije nemaju, a skandalozno je, dodaje, što za sprovođenje tog cilja očigledno ne biraju sredstva.

- Kao otac dvoje maloletne dece, malo je reći da osuđujem postupke Ðilasa, Jeremića i Obradovića, jer divljaštvo, prostakluk i nasilje nisu vrednosti kojima želim da učim svoju decu, niti su vrednosti koje bi trebalo promovisati na bilo koji način - napominje Marković.

Kako navodi, ružna slika, koju SzS svakodnevno, sa svakog mesta, pa i danas ispred Predsedništva šalje svetu, predstavlja pokušaj destabilizacije Srbije i urušavanje napora koje predsednik Aleksandar Vučić, Vlada Srbije i grad Beograd ulažu u privlačenje investicija, otvaranje novih radnih mesta, stvaranje pozitivne slike Srbije u svetu i građenje društva u kome se razlike poštuju, jedinstvenost ceni, a demokratija i vladavina prava su iznad svega. 

- Poručujem Ðilasu, Jeremiću i Obradoviću da nas varvarstvom i primitivizmom neće uplašiti, i da će građani Srbije i dalje podržavati Aleksandra Vučića jer je on slika pristojne, moderne i napredne Srbije, a ne vi, sa vešalima i motornim testerama - poručio je Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Natasa

18.03.2019 04:50

Stop nasilju!