"Nećemo dozvoliti huligansko rušenje institucija naše države"

Autor: Republika

Vesti

17.03.2019

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković najoštrije je osudila divljačko i huligansko ponašanje demonstranata Saveza za Srbiju, predvođenih Đilasom, Obradovićem, Jeremićem i ostalima, koji su danas nasrnuli na časne policijske službenike.

RepublikaFoto: Tanjug
Biljana Popović Ivković

Policajci, koji svoj posao obavljaju časno i pošteno u skladu sa zakonom,  provocirani su i omalovažavani, varvarski napadani pesnicama, suzavcem i noževima, a Đilasove pristalice potom su upotrebile i sve što im je došlo pod ruku, kamenice, flaše i druge predmete.

To nije miran, građanski, a ni demokratski protest, kako tvrdi Dragan Đilas, jer ništa nije ni mirno ni demokratski u nasilnom upadu, razvaljivanjem vrata, u medijsku kuću, zastrašivanju novinara, uništavanju imovine i šutiranju policijskih službenika. 

Građani Srbije ne žele ovakve scene nasilja i mržnje u jednom pristojnom i demokratskom društvu kakvo je Srbija, niti ćemo dozvoliti huligansko rušenje institucija naše države.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
wera

17.03.2019 17:22

Kada budu izbori, neka izadju na iste pa da vidimo ko sa cime raspolaze!

Filip

17.03.2019 17:33

Skandalozno je ovo nasilnicko ponasanje opozicije

Biljana

17.03.2019 17:34

Predsednik nece dozvoliti da banda lopova mafija

Alapaca

17.03.2019 18:01

Narod je uz svog Predsednika, a policija na celu sa Ministrom je pokazala da sacica olosa ne moze da poremeti stabilnost i da izszove krvoprolice na ulicama Beograda