"Nasilnici iz SZS hoće da dođu na vlast krvoprolićem"

Autor: Tanjug

Vesti

17.03.2019

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svima je danas jasno da nasilnici, oni koji tuku pripadnike MUP-a, vređaju žene, prete silovanjem, vešanjem i motornim testerama, žele da dođu na vlast krvoprolićem", izjavio je potpredsednik Gradskog odbora Beograd i član Predsednistva SNS Milosav Miličković.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Milosav Miličković

- Fašizam koji Ðilas, Jeremić i nasilnik Boško Obradović svakodnevno sprovode doživeo je svoj vrhunac sinoć upadom u zgradu RTS i današnjom blokadom Predsednistva - naveo je Miličković u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Ne smemo i nećemo dozvoliti da huligani i divljaci koji su uništili Srbiju ponovo vrate Srbiju u političku prošlost, poručio je on.

- Ne smemo dozvoliti da se Ðilas, Jeremić i Obradović sa političkim neistomišljenicima obračunavaju na najprimitivniji način. Pružam podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u njegovoj iskrenoj borbi za pristojnu i modernu Srbiju. I apsolutnu podršku za to što neće podleći pritiscima nasilnika iz SzS - naveo je Miličković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading