(VIDEO) Đilas: Moramo nešto da jedemo, ovaj neće nigde!

Autor: Republika

Vesti

17.03.2019

14:23 >> 14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek je počelo, a njemu se sve već smučilo! Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas preklinjao je svoje saborce Vuka Jeremića i Boška Obradovića da skoknu negde da se okrepe i sednu da nešto prezalogaje, jer on ne može da stoji sve vreme.

Đilas je, kako za naš portal prepričava jedan od svedoka, zamolio dvojicu pajtosa da se zajedno sa njim udalje na neko vreme od zgrade predsedništva, jer ga bole leđa, ima nesnosne probleme sa kičmom i ne može da stoji sve vreme.

- Rekao im je: ljudi, moramo nešto da jedemo, ovaj neće nigde! A onda im je predložio da je bolje da budu tu na smenu, kako ih narod ne bi provalio da odjednom nema sve trojice. Jeremić se odmah složio, dok je Boško bio za to da ostanu još sat vremena, pa da se onda menjaju - navodi naš izvor sa lica mesta.

Da je Đilasu loše od svojih pristalica i da mu sve teže padaju česti protesti protiv vlasti, svedoči i video klip koji možete pogledati u prilogu na kom se vidi lider SZS kako se osvežava vodom!

Kako smo sa lica mesta saznali, posle ove informacije, Obradović, Đilas i Jeremić naprasno su odustali od blokade Andrićevog venca gde se nalazi predsedništvo Srbije i krenuli put 29. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tijana

17.03.2019 14:44

On je akumulirao mrznju od koje se hrani vec predugo.

Ivica Stankovic

17.03.2019 15:03

Puno srece i uspeha Predsednice,narod te podrzava i voli,ako njih 1000 dolaze na demonstracije,mi 10.000 cemo doci da te podrzimo .