Boško poziva na revoluciju i nove napade: Hoće demonstrante na Vučićevoj konferenciji u Predsedništvu

Autor: Republika

Vesti

16.03.2019

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boška Obradovića je večeras posle upada na RTS, čiji je bio glavni organizator, uhvatila panika jer ljudima više nije bilo zanimljivo da slušaju prazne priče opozicije, pa je još jednom pokušao da skrene pažnju na loš pokušaj nereda na beogradskim ulicama.

RepublikaFoto: Tanjug
Boško Obradović

Iako su tvrdili da se neće pomeriti ispred zgrade RTS-a dok im se ne omogući gostovanje na RTS-u, izgleda da nisu mogli da izdrže celu noć napolju, pa su smislili rešenje. 

- Vidimo se sutra, na konferenciji koju je Vučić zakazao u Predsedništvu Srbije - poručio je Obradović  okupljenima i zahvalio se na "junačkoj odbrani RTS-a", poručivši da Bujošević nije više njihova meta, nego da je meta Aleksandar Vučić, i da ne traže Bujoševićevu, nego Vučićevu ostavku.

- Bujošević je politički mrtav, a vas sve pozivam, vas, Beograd i celu Srbiju, da sutra u 5 do 12 budemo ispred Predsedništva Srbije, na Vučićevoj konferenciji- rekao je Obradović malobrojnim demonstrantima.

Nema sumnje da opozicija ne zan gde udara, pa misle da masovnim okupljanjima agresivnih demonstranata mogu da destabilizuju državu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Dušan

17.03.2019 07:43

Bujošević ne može da bude politički mrtav, jer čovek nije političar. Ti si posle ovih suludih akcija u koaliciji sa Djilasem politički mrtav.

Marko

17.03.2019 07:58

Obradovića i sve ostale organizatore haosa podhitno uhapsiti zbog narušavanja reda i mira i pokušaja nasilnog preuzimanja vlasti.

milan

17.03.2019 08:23

Danas se zakon mora poštovati, ko ga krši odgovaraće, bez izuzetaka ii zaštićenih ! Bez pardona ! Radimo i poštujmo akt države!

Maja

17.03.2019 08:38

Opozicija ponovo poziva na nasilje, užas.