Boško opet viče "gde bežiiite": Opšta bežanija u Dverima

Autor: Informer, Republika

Vesti

16.03.2019

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isključeni član rukovodstva Dveri i narodni poslanik Srđan Nogo krenuo je u žestoku kampanju protiv svog dojučerašnjeg šefa Boška Obradovića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Do juče zajedno: Obradović i Nogo

Nogo se, da podsetimo, sprema se sa grupom istomišljenika da osnuje novu političku organizaciju. Oko sebe okuplja desničare koji ne mogu da podnesu to što Boško Obradović izbacuje prave domaćine i što se prodao tajkunu Đilasu i Amerikancima za šaku dolara.

Poslednjih dana Nogo je intezivirao je sastanke sa pojedincima i grupama desnog političkog opredeljenja u cilju organizovanja političkog pokreta koji bi trebao da objedini sve poštene ljude.

On je danas na Tviteru podelio fotografije iz posete opštinskom odboru Dveri u Rakovici i poručio da postoji "velika podrška za promenu sistema".

Lider Dveri Boško Obradović je, da podsetimo,u strahu da ne izgubi unutarstranačke izbore, izbacio Srđana Noga, poslanika i pretendenta na predsedničku poziciju u ovom pokretu, a izbačeni Nogo opleo je po protestima i govornicima koje dovode lideri opozicije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Miki

16.03.2019 14:13

Od samoga pocetka je bilo jasno ,da Dveri u takvom sastavu ne mogu da opstanu.

Olja

16.03.2019 14:21

Njihovo ponasanje je van svake pameti.

ivana

16.03.2019 15:05

Srdjan je na vreme shvatio kakvom se politikom vodi Bosko i logicno da nece da bude umesan u lopovluk i da bude Djilasova marioneta.

sasa

16.03.2019 16:01

Cirkus opozicija