(FOTO) Pogledajte sliku Sergejevog batinaša sa vođom mafije!

Autor:

Vesti

14.03.2019

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siledžija iz društva Sergeja Trifunovića koji je 8. marta pretukao Kseniju Radovanović, aktivistkinju inicijative "Ne davimo Beograd", blizak je Luki Bojoviću, o čemu svedoči i fotografija do koje je juče došao Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Vladimir Mijanović, Luka Bojović, Petar Vladulović i Nikola Bojović

Prema saznanjima našeg lista, Petar Vladulović (42), koji je u gradu poznat i po nadimku Peca Navijač, često je viđan sa Filipom Koraćem, Bojovićevom desnom rukom, za kojim je raspisana poternica zbog umešanosti u ubistvo Blaže Đurovića. S druge strane, tu su i fotografije koje dokazuju da je Trifunović prethodnih dana bezočno lagao tvrdeći da ne poznaje Vladulovića (pogledajte slike i objašnjenja). A osim druženja, povezuje ih, simptomatično, i isti krug ljudi, u čijem su centru Željko Ražnatović Arkan, Legija i Luka Bojović (pogledajte okvir). Vladulović je, pritom, blizak i sa drugim predstavnicima opozicije, o čemu takođe svedoče mnogobrojne fotografije.

Petar Vladulović pretukao je Kseniju Radovanović, te večeri sve vreme bio u društvu Sergeja Trifunovića
Sergej Trifunović nije hteo napadnutoj aktivistkinji da kaže ime siledžije, pobegao je pre dolaska policije, a potom se preko društvenih mreža pravdao da uopšte ne poznaje napadača.
Luka Bojović nekada vio vojnik Željka Ražnatovića Arkana, nakon "Sablje" preuzeo Zemunski klan, trenutno robija u Španiji
Vladimir Mijanović zvani Zuba, kum Luke Bojovića , uhapšen zajedno sa njim služi kaznu u Španiji.
Milorad Ulemek Legija

Veza sa Legijom i "zemunskim klanom"

Sergej Trifunović i Petar Vladulović ne samo da se druže, izlaze zajedno i učestvuju u protestnim okupljanjima protiv vlasti već ih vezuje i krug ljudi iz kriminogene sredine, u čijem je centru Željko Ražnatović Arkan. Naime, najbliži Arkanovi saradnici i vojnici njegove Srpske dobrovoljačke garde bili su Milorad Ulemek Legija (pravosnažno osuđen na 40 godina zatvora zbog umešanosti u ubistvo Zorana Đinđića) i Luka Bojović, koji je praktično nastavio delovanje "zemunskog klana" nakon akcije "Sablja", a trenutno robija u Španiji. I upravo je Vladulović u bliskim odnosima sa Bojovićem, dok se o prijateljstvu Trifunovića i Legije već mnogo pisalo i tu vezu ne krije ni glumac. Zna se i da je svojevremeno u klubu "Stupica" Legija pucao u noge policajcu braneći Trifunovića.

RepublikaFoto: twitter.com/zeljkomitrovic
Petar Vladulović i Trifunović koji tvrdi da ga ne poznaje

Podsetimo, Vladulović je 8. marta uveče prvo vređao Kseniju Radovanović, a potom i fizički nasrnuo na nju u Kulturnom centru Grad. Te večeri je sve vreme bio u društvu Sergeja Trifunovića. Za njega se zna da je jedno vreme bio redovan među navijačima Zvezde na severnoj tribini stadiona, ali je kasnije oteran odatle iz nepoznatih razloga. Trenutno živi na Vračaru, dok je odrastao na Banovom brdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading