Svi dokazi o muljanju isplivali! Tviteraši zasuli Trifunovića slikama sa nasilnikom, a OVO je njegov odgovor!

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

14.03.2019

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider PSG Sergej Trifunović i dalje ne odstupa od svog stava da ne poznaje P.V., muškarca koji je danas uhapšen pod sumnjom da je fizički nasrnuo na aktivistkinu Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović, dok se fotografije na kojima je glumac sa P.V. samo nižu društvenim mrežama.

RepublikaFoto: twitter.com/zeljkomitrovic
Sergej Trifunović sa momkom koji je napao aktivistkinju

Nakon što je policija uhapsila P.V, a u javnost procurela prva zajednička fotografija Sergeja Trifunovića i osumnjičenog napadača.

Ubrzo po objavljivanju ove informacije oglasio se Trifunović, koji se nalazi u Americi. Na nekoliko fotografija, na kojima se, kako se sumnja, nalazi u društvu osobe osumnjičene za napad na aktivistkinju, a koje su mu korisnici "kačili" na profil na Tviteru, Trifunović ostaje pri stavu da napadača ne poznaje. Za sve što se desilo, krivi tajnu službu.

- Draga gospođo Službo: jel imate nekog ko prethodno nema fotku sa mnom? Jel imate uopšte evidenciju ko sve ima fotku sa mnom? U svakom slučaju, ovo je maštovitije od nalaženja kokaina prilikom pretresa. Čestitam - napisao je on na Tviteru.

Takođe, naveo je i da je reč o "dobroj dramaturškoj konstrukciji", kao i da je situacija "maštovita".

Tviteraši su ga upitali i za par fotografija sa naplatne rampe "Doljevac", gde je pre izvesnog vremena održao konferenciju za medije, i sugerisali da bi na toj fotografiji mogla da bude osoba koja je danas uhapšena, ali je Trifunović i za to imao objašnjenje. Ponovo je ustvrdio da ne poznaje osobu.

Ne. Vozio me Ogi, Žunić. I bio Djajić. Ovi ostali ljudi su dosli odasvud: Leskovac, Niš, Kragujevac,bila nas je puna kafana u jednom trenutku.

 

Jedan tviteraš je Trifunovića zamolio da kaže zašto je slagao da ne zna "tipa koji je udario" Kseniju Radovanović, ali je on ostao pri svom stavu.

- Zato što ga ne znam. Ali kako je krenulo, izgleda da cemo se upoznati. Kao ja i Jovo Divjak onomad - odgovorio je on.

Inače, napadača na aktivistkinju inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović danas je uhapsila policija, zbog sumnje da je vređao, a potom je i fizički napao. Reč je o P. V. (1977).

A o kome se zapravo radi?

Prema saznanjima "Blica", P. V. je sportista i navijač "Crvene zvezde".

- Da li je i formalno u Pokretu slobodnih građana (PSG) ili nije, ne znam, ali se oko njega "muva" od kada je Sergej Trifunović postao predsednik - priča izvor, koji poznaje uhapšenog.

Kako navodi, P. V. je više puta dolazio na protestne šetnje "1 od 5 miliona", koje se svake subote održavaju u glavnom gradu i, koliko mu je poznato, bavi se sportom.

- U teretani često vežba a radi, ili je radio i kao trener. Navijač je "Crvene zvezde" - priča  izvor.

Na internetu se mogu pronaći snimci koji su potpisani punim imenom i prezimenom uhapšene osobe i na kojima se vidi kako on vežba u teretani, diže tegove...

P.V. ima i Instagram profil, koji međutim danas iz nekog razloga nije u funkciji.

Za osobu koja se sumnjiči za napad na Radovanovićevu, lidera PSG je najpre rekao da ga ne poznaje, a zatim da je reč o osobi koja je bila u društvu njegovog poznanika. Na kraju, dodao je da je u pitanju "prilično jak i nabildovan tip".

Da se P.V. i Trifunović poznaju prva je sugerisala Ksenija Radovanović, i to odmah nakon što je 8. marta ošamarena na dodeli nagrada za doprinos feminizmu BeFem, i to zato jer je, prema njenim rečima, reagovala na "bahato ponašanje i verbalne uvrede nepoznatog muškaraca".

Takođe, rekla je i da su i taj muškarac, kao i Trifunović, nakon napada, a pre dolaska policije, napustili mesto dešavanja jedan za drugim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Vanja

14.03.2019 19:51

Čovek učestvuje u šetnjama čiji je moto "stop krvavim košuljama"! Ironija.

ninocka

14.03.2019 19:51

Treba i Trifunovića povesti na hlađenje iza rešetaka mnogo je sr... već napravio.

milena

14.03.2019 20:06

Sergej je dokazao po ko zna koji put da je lazov i da mu se ne moze verovati.

Goca

14.03.2019 21:27

Dokazi su tu i svi mogu da vide koliko to sergej misli dobro narodu i zenama kao slabijem polu. Srbija ne zeli ovo i ovo je jasan pokazatelj da nam je dosta njihovih gluposti i setnji i svega sto oni rade