Tadić se osetio prozvan: Nisam uzeo bilo kakav novac od Kneževića, neka kaže kome je dao!

Autor: Tanjug

Vesti

13.03.2019

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić zatražio je od predsednika Atlas grupe Duška Kneževića da precizira kojim je to "liderima DS davao novac na ruke" u vreme kada je on, Tadić, bio njen predsednik, kako je to Knežević izjavio na javnom servisu Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boris Tadić

Nakon što je Knežević juče na RTS izjavio da je u prethodnih 10, 15 godina finansirao i DS uplaćivanjem novca na strane račune, kao i davanjem novca na ruke liderima te stranke, Tadić ga je pozvao da precizira o kojim je liderima reč, jer, kako kaže, "ovako ostavlja prostor za tumačenje da je meni lično davao novac ili da je u vreme mog mandata finansirao stranku uplaćivanjem novca na neke tajne račune". 

- Nikada nisam uzeo bilo kakav novac od Kneževića, niti sam ikada imao saznanja da je bilo ko iz stranke koju sam vodio to učinio - naveo je Tadić i poručio Kneževiću da javno odgovori kome je iz DS davao novac na ruke i na koji strani račun je uplaćivao novac. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading