Đilas pozeleneo! Prekrštava stranke po Srbiji!

Autor: Telegraf

Vesti

12.03.2019

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Zelene ekološke patrije (ZEP) - Zeleni Dejan Bulatović izjavio je da je partija koju vodi prepoznala da je Dragan Đilas čovek koji može da povede srpsku opoziciju u borbu protiv aktuelnog režima, te da su odlučili da ustupe infrastrukturu stranke zarad jedinstva opozicije.

RepublikaFoto: Dragan Kadić
Dragan Đilas

Predsednik Zelene ekološke partije je rekao da je Glavni odbor ZEP zakazao izbornu skupštinu za april, na kojoj će biti promenjeno ime stranke, statut i na kojoj će biti izabrani stranački organi, odnosno predsednik, potpredsednici i čalnovi predsedništva.

- Doneli smo odluku kao Zelena ekološka partija - Zeleni da se ujedinimo sa Inicijativnim odborom Dragana Đilasa za osnivanje Stranke slobode i pravde. Smatramo da mora doći do ukrupnjavanja opozicije, a ZEP Zeleni će na ovaj način dati svoj doprinos tome. Promenićemo ime naše partije u "Stranka slobode i pravde", a na izbornoj skupštini biće predloženo da Đilas bude predsednik te novoformirane političke organizacije - kazao je Bulatović za medije.

Bulatović je rekao da je Glavni odbor ZEP Zeleni zakazao izbornu skupštinu za april, na kojoj će biti promenjeno ime stranke, statut i na kojoj će biti izabrani stranački organi, odnosno predsednik, potpredsednici i čalnovi predsedništva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Didi

12.03.2019 10:10

Ma mogu da okrupnjavaju opoziciju koliko hoce, Djilas ima sve da"usitni"

Mara

12.03.2019 10:17

Čovek izgubio kompas, pa se zato i ponaša tako, strašno

Anja

12.03.2019 10:19

Djiki stidi se sega sto si ucinio Srbiji

Lenka

12.03.2019 10:19

Djilas i njegova kampanjela su prava bruka Srbije